•  
  •  

Vuokraamolistaus ja pelikentät Suomessa

Paintball-vuokraamolistaus ja pelikentät Suomessa
Kun suunnitelmissa on pelipäivä, polttarit, mökkireissu kavereiden kanssa, yritystapahtuma asiakkaille tai TYKY-toimintaa työntekijöille, johon tarvitaan vähän toiminnallisempaa virikettä, niin kotimaisilta paintball-vuokraamoilta ja kentiltä löytyy sopivia palveluita joka lähtöön.

Paintball- eli värikuulapelit (voi olla tuttu myös muilta nimiltään, eli värikuulasota, peintti, paintti) tarjoaa liikunnallista toimintaa, jossa voivat tasaväkisesti pelata niin eri ikäiset kuin kuntoisetkin sukupuolesta riippumatta. Kova kunto ei ole edellytys pärjäämiseen, vaan kentältä löytyy tekemistä niin nopeille kuin hitaammillekin ja viekkaus vie usein voiton kovasta juoksijasta.

Jos laji ei ole tuttu, niin lajiesittelyn ja muita artikkeleita aiheesta löydät täältä => Mitä on paintball?

Klikkaa kartalta haluamasi alueen linkkiä tai valitse yritys aakkosellisesta listasta, niin pääset vuokraamolistaan.

Vuokraamokartta
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Alahärmä

Tmi Powergame
Kivihudantie 346
62300 Härmä

Värikuula-aseiden vuokrausta Alahärmässä. Pelikenttien sijainti Alahärmä, Ylihärmä, Kauhava, Lapua ja Isokyrö. Yhteistyökumppaneitten kautta mahdollisuus yhdistää sauna, savusauna, ruokailu, mökki, edullisesti samaan pakettiin. Polttarit, tyky-päivät, synttärit, meiltä voit varata ohjatun pelitapahtuman tai pelkästään varusteet. Kuljetus onnistuu eteläpohjanmaan alueelle.

Yhteystiedot
Mika 0505429181
mika.niemi@powergame.fi
Powergame Facebookissa

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Forssa

Vuokramesta
Mikonkatu 9
30100 Forssa

Värikuula-aseiden vuokrausta Forssassa, Loimaalla, Somerolla, Jokioisilla, Tammelassa, Ypäjällä ym. Lounais-Hämeessä. Myös järjestetyt pelitilaisuudet.

Sopii loistavasti polttareihin, saunailtoihin, syntymäpäiville, TYKY-päiviin ja moneen muuhun tilaisuuteen. Mainio ajanviete niin mies- kuin naispuolisillekin.

Yhteydenotot: Jussi Simola 041 5026009
vuokramesta.fi
Sähköposti: info@kuplajalkapallo.fi

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Heinola

Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 JÄMSÄ

Jämsän Paintball on keskellä Suomea toimiva värikuulavarustevuokraamo, joka järjestää kaikkea värikuulaan liittyvää. Meille kannattaa tulla kauempaakin, kehutuilla kentillämme on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia huomattavasti tavallisia pelikenttiä enemmän. Majoitus onnistuu Himoksen laskettelukeskuksen mökeissä, joten pelaamisen ja iltamenojen yhdistäminen mukavaksi viikonlopuksi kaveriporukalla onnistuu hienosti. On kyseessä sitten polttarit, muut juhlat tai vain tarve päästä vähäksi aikaa eroon arjen murheista kavereiden kanssa, niin Jämsästä löytyy poikkeukselliset puitteet.

Monenlaisia kenttiä
Meiltä löytyy asiakseen paintball-käyttöön rakennettu, yli 30 rakennuksen kaupunki, jossa on myös linja- ja henkilöautoja. Lisäksi pelaamaan pääsee kahdella metsäkentällä sekä Kuivurilla, jossa on yhdistettynä Vaja sekä noin sadasta muovikontista rakennettu kenttä. Uusimpana kenttänä ilmatäytteisistä suojista kasattava SupAir-kenttä, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen silloin kun halutaan että katsojat näkevät hyvin kaikki tapahtumat. Kokonaisuutena kenttäkeskuksemme on jokseenkin ainutlaatuinen Suomessa, pelikäytössä on tällä hetkellä noin 12 hehtaarin alue. Katso kuvia ja videoita kotisivuiltamme.

Yritystapahtumat
Värikuulapelien ehdoilla kehitetty alueemme mahdollistaa myös suuremman kokoluokan yritystapahtumien järjestämisen, kalustoa riittää omasta takaa 150 hengen tarpeisiin ja tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lisää. Jos haette erityisen mieleenpainuvaa asiakastilaisuutta, niin normaalien pelivälineiden lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia tehosteita ammattilaisten järjestäminä sekä miehistönkuljetukseen tarkoitetun amfibioajoneuvon, jollaisia ei tule ihan heti vastaan. Soita ja kysy tarjousta.

Vuokravarusteina käytämme Tippmannin laadukkaiksi ja luotettaviksi havaittuja välineitä, joista valtaosa on Custom Pro-mallia, joissa on vakiomallia pidempi tarkkuuspiippu. Ponneaineena on käytössä sekä paineilmaa että hiilidioksidia sen mukaan mikä tilanteeseen parhaiten sopii.

HUOM! Meillä pelaaminen onnistuu myös talvella kunnollisen, lämmitetyn taukorakennuksen ansiosta, jossa niin pelaajat kuin varusteetkin pääsevät hengähtämään pelitauoilla. Kylmänä aikana pelataan luonnollisesti myös talvikuulilla.

Yhteystiedot:
www.jamsanpaintball.fi
Sähköposti: anssi@jamsanpaintball.fi
Varaukset: 040-501 5551

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Hyvinkää

Paintball Hood
Hunsalankatu 4
05860 Hyvinkää

Paintball varusteet kauttamme vuokralle. Vuokra-merkkaimet luotettavia Tippmann 98C puoliautomaatteja sekä perinteisiä pumppumerkkaimia.

Ohjatut pelitapahtumat järjestämme alkuperäisessä labyrinttitalossa, joka saa adrenaliinin virtaamaan.
Ulkopelit suositussa Erkylän vaihtelevassa maastossa. Sekä sisä- että ulkopelipaikoilla mahdollisuus pelien lomassa grillaukseen.

Yritykset, yhdistykset, kaveriporukat, polttarit, synttärit ja muut ryhmät tervetuloa splättäämään ammattilaisten opastamina.
Lisäinfoa www.paintball.ms

Tilaukset ja tiedustelut

Jari 050-3526516
Jylppy 040-5753318
hood@paintball.ms

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Hämeenlinna

S.F.A.T. PAINTBALL
Ihamuotaantie 32
13430 Hämeenlinna

S.F.A.T. PAINTBALL on 2014 perustettu täydenpalvelun paintball- varusteiden vuokraukseen sekä pelitapahtumien järjestämiseen erikoistunut yritys.

Tärkein tavoitteemme on luoda yhdessä asiakkaan kanssa heille päivä, jonka he tulevat varmasti muistamaan.

Vuokraamme valmiita paintball-varustepaketteja kaiken kokoisille ryhmille.Tarkemmat tiedot paketeista löytyvät kotisivuiltamme.

Järjestämme ohjattuja pelitapahtumia yrityksille sekä yksityisille tarpeen mukaan ympäri Suomen.

OHJATTUJEN TAPAHTUMIEN kalustoon kuuluu mm.

-KORKEAPAINEKOMPRESSORI, joka takaa riittävän paineilman pidempiinkin tapahtumiin.

-SUP AIR kenttä suojat, sekä rakenteet/suojaverkot 30m x 35m pelikentän pystyttämiseen

-DUEL-TUNNEL kenttä, joka on suunniteltu esim. omakotitalon / mökin pihalle. Kenttä on kooltaan n.25m x 5m joka on täysin verkotettu myös kattoa myöden Kentällä pelataan Reball kuulilla jotka eivät sotke eivätkä hajoa. Täten ei kuulista synny lisäkustannuksia.

Kenttä on oiva ratkaisu esim. polttareihin,synttäreille tai vaikka yrityksen virkistäytymispäivään.

-Valikoimasta löytyy myös GRILLITELTTA

-Tarvittaessa järjestämme myös ryhmätapaturmavakuutuksen asiakkaan puolesta.

Yhteistyökumppaniemme avulla pystymme järjestämään myös majoituksen , kuljetuksen , äänentoiston jne jne

www.kultaperho.fi

www.showpower.fi

SUOMEN TILAUSAKTIVITEETIT OY:n kanssa pystytmme luomaan teille unohtumattoman päivän, jonka varmasti osallistujat tulevat muistamaan.

Käykää katsomassa SUOMEN TILAUSAKTIVITEETIT OY:n tarjonta osoitteessa.

www.actionfactory.info

Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse, niin suunnitellaan päivä/tapahtuma yhdessä, me järjestämme sen ja teille jää pelaaminen!

Puhelin: 045-1895225
S-posti: sfatpaintball@gmail.com
www.sfat.fi

VauhtiVikeltäjät
Nuuttilantie 10
13100 Hämeenlinna

Vuokraamme Tippmann 98C puoliautomaatteja varusteineen sekä järjestämme ohjattuja värikuulapelejä Hämeenlinnassa ja lähikunnissa. Ota mukaasi runsaasti reipasta leikkimieltä ja tule ystäviesi kanssa huvittelemaan!

Olemme erikoistuneet järjestämään tapahtumia yrityksille ja muille ryhmille, kuten esimerkiksi polttari-, syntymäpäivä- ja kaveriporukoille Hämeenlinnassa ja ympäristökunnissa. Ohjelmapaketteja voidaan räätälöidä ralliautokuljetuksista värikuulapeleihin asiakkaan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä:
kaitsu@vauhtivikeltajat.net
040 8682 523/Kaitsu

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Imatra

Tuplakasi Oy
Lempeenlietteentie 17
55420 Imatra

Meiltä voit vuokrata värikuula-aseet suojavarustein tai tilata valmiiksi suunnitellun ja ohjatun värikuulatapahtuman peliä varten rakennetulla kentällä. Kenttä sijaitsee Kurkisuon alueella, jossa on mahdollisuuksia myös muihin action-palveluihin, joita tuotamme.

Paintball-varusteita löytyy neljällekymmenelle (40) pelaajalle.

Uutuutena lasten paintball-synttärit. Peli soveltuu 8-vuotiaasta ylöspäin. Käytämme lapsille soveltuvia paintball-aseita, joissa lähtönopeus ja kaliiberi on pienempi kuin aikuisten aseissa. Lasten paintball-synttärit sisältävät pelin lisäksi makkarat, limut, vaahtokarkit sekä jousiammunnan tai vaihtoehtoisesti puhallusputkiammunnan.

Nettisivuiltamme löytyy koko palveluvalikoima. Käy katsomassa ja tutustumassa.

Tuplakasi Oy
Lempeenlietteentie 17
55420 Imatra
www.tuplakasi-action.fi
info@tuplakasi.fi
045 6353811 tai 045 6353810

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Jyväskylä

Hyptic
Harjukatu 12 F 22
40100 Jyväskylä

Järjestämme värikuulatoimintaa ryhmälle kuin ryhmälle, aina lasten tauluammunnasta polttareihin, tykytapahtumiin sekä harrastajamatseihin saakka helposti muunneltavilla kentillämme. Tule kokemaan värikuulasodan jännittävyys ja hauskuus juuri niin kuin sinä sen haluat kokea, sillä korkealaatuisilla ja hyvin huolletuilla välineillämme, sekä tarvittaessa ohjauksellamme onnistutte varmasti!

Vuokraamme Paintball -varusteita Jyväskylässä ja Joutsassa järkihintaan. Vuokrapakettiimme kuuluu Tippmann 98 -merkkain, lipas jossa valmiiksi 150 kuulaa, maski, kaasut sekä suojakäsineet. Lisäksi voi vuokrata suojahaalarit sekä erikoisvarusteita laatimiimme peliskenaarioihin.

Pelkän välinevuokrauksen lisäksi järjestämme pelikentillämme ohjattua sekä vapaata pelaamista tarpeidenne mukaan. Pelikenttämme sijaitsee Joutsassa, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Kentän laidalle tehdään vielä tämän vuoden aikana grillauspaikka, sauna ja lampi, joten ensi vuonna myös sivuillamme esitelty täyspalvelupaketti on saatavilla.

Soita numeroon 044 557 5700 niin katsotaan teille paras vaihtoehto.
Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen ilmo.nurminen@hyptic.net
www.hyptic.net/paintball

Jyväskylän Sukelluskeskus
Ahjokatu 4
40320 JYVÄSKYLÄ

Paintball vuokraus Jyväskylässä.
Vuokraamme Tippmann C98 Rental merkkaimia varusteineen Jyväkylän keskustan tuntumassa Seppälässä. Helppo tulla, oma parkki, autolla oven eteen. Vuokraus Jyväskylän Sukelluskeskuksella, Ahjokatu 4, Elixiaa ja Giganttia vastapäätä.

Setin vuokra viikonlopuksi pe-ma 25 eur
sis merkkain, lipas, paineilmasäiliö, maski
Viikolla setinvuokra 20eur / setti / 2 vrk

Lisäksi:
kuulat 60 eur / 2000 kpl laatikko
Paineilman täyttöpullo 15 eur
haalarit 8 eur / kpl

Kysy myös sukellus- ja kiipeilykokeiluja sekä köysilaskeutumisia.

Jyväskylän Sukelluskeskus
Ahjokatu 4
40320 JYVÄSKYLÄ
045 1237 280
jyvaskyla@sukelluskeskus.fi

Avoinna talvella:
ma, ke, pe 10-17
ti, to & su suljettu
lauantaisin 13-14

Kesäaikaan ma-pe 10-17

Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 JÄMSÄ

Jämsän Paintball on keskellä Suomea toimiva värikuulavarustevuokraamo, joka järjestää kaikkea värikuulaan liittyvää. Kehutuilla kentillämme on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia huomattavasti tavallisia pelikenttiä enemmän. Majoitus onnistuu Himoksen laskettelukeskuksen mökeissä, joten pelaamisen ja iltamenojen yhdistäminen mukavaksi viikonlopuksi kaveriporukalla onnistuu hienosti. On kyseessä sitten polttarit, muut juhlat tai vain tarve päästä vähäksi aikaa eroon arjen murheista kavereiden kanssa, niin Jämsästä löytyy poikkeukselliset puitteet.

Monenlaisia kenttiä
Meiltä löytyy asiakseen paintball-käyttöön rakennettu, yli 30 rakennuksen kaupunki, jossa on myös linja- ja henkilöautoja. Lisäksi pelaamaan pääsee kahdella metsäkentällä sekä Kuivurilla, jossa on yhdistettynä Vaja sekä noin sadasta muovikontista rakennettu kenttä. Uusimpana kenttänä ilmatäytteisistä suojista kasattava SupAir-kenttä, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen silloin kun halutaan että katsojat näkevät hyvin kaikki tapahtumat. Kokonaisuutena kenttäkeskuksemme on jokseenkin ainutlaatuinen Suomessa, pelikäytössä on tällä hetkellä noin 12 hehtaarin alue. Katso kuvia ja videoita kotisivuiltamme.

Yritystapahtumat
Värikuulapelien ehdoilla kehitetty alueemme mahdollistaa myös suuremman kokoluokan yritystapahtumien järjestämisen, kalustoa riittää omasta takaa 150 hengen tarpeisiin ja tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lisää. Jos haette erityisen mieleenpainuvaa asiakastilaisuutta, niin normaalien pelivälineiden lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia tehosteita ammattilaisten järjestäminä sekä miehistönkuljetukseen tarkoitetun amfibioajoneuvon, jollaisia ei tule ihan heti vastaan. Soita ja kysy tarjousta.

Vuokravarusteina käytämme Tippmannin laadukkaiksi ja luotettaviksi havaittuja välineitä, joista valtaosa on Custom Pro-mallia, joissa on vakiomallia pidempi tarkkuuspiippu. Ponneaineena on käytössä sekä paineilmaa että hiilidioksidia sen mukaan mikä tilanteeseen parhaiten sopii.

HUOM! Meillä pelaaminen onnistuu myös talvella kunnollisen, lämmitetyn taukorakennuksen ansiosta, jossa niin pelaajat kuin varusteetkin pääsevät hengähtämään pelitauoilla. Kylmänä aikana pelataan luonnollisesti myös talvikuulilla.

Yhteystiedot:
www.jamsanpaintball.fi
Sähköposti: anssi@jamsanpaintball.fi
Varaukset: 040-501 5551

Survival Game Keski-Suomi
Megazone
Sorastajantie 1 A 5
40320 Jyväskylä

ELÄMYSTEN ETULINJASSA JO VUODESTA 1988

Ulkoaktiviteetit:

-Värikuulavarustevuokraamo Jyväskylässä sekä ohjatut pelit joko meidän tai asiakkaan omalla alueella. Tapahtumat järjestyvät varmuudella yli 25 vuoden kokemuksella.

-Megazone Outdoor, ulkopelien uusin ulottuvuus. Sisähalleista tuttu laserpeli mukautettuna ulkona pelattavaksi. Isolla alueella metsässä pelaaminen vaatii enemmän pelisilmää ja taktista osaamista. Peli muistuttaakin osittain värikuulapeliä. Reaaliaaikainen dataliikenne, GPS-paikannus ja PC-pohjainen CCC-komentokeskus tuo perinteiseen pum-pum peliin kuitenkin paljon mielenkiintoisia lisäelementtejä mitä muut eivät pysty tarjoamaan. Ja valonsädehän ei satuta eikä sotke joten sopii myös perheen pienimmillekin. Laserpeli ei vaadi pelialueelta niin paljon kuin värikuulapeli joten onnistuu vaikka mökkialueella.

--Laser Trap-kiekkoammunta.

-Jousiammunta

Sisäaktiviteetit:

-Megazone laserpeliareena. Armejan vanhassa varikkorakennuksessa n.500 neliön futuristinen sisäpelikenttä, 24 peliliiviä.

-partyhuoneet catering-palveluilla

Yhteistyökumppaniemme kautta järjestyy myös tarjoili-, sauna- ja majoituspalvelut. Ohjattuja elämystapahtumia järjestämme myös muulla Etelä-ja Keski- Suomen alueella.

Yhteystiedot:
Megazone
Sorastajantie 1 A 5
40320 Jyväskylä
Puh.050-5558117, 050-5558119
info@toimintatodellisuus.fi (ulkoaktiviteetit)
jyvaskyla@megazone.fi (sisäaktiviteetit)
www.megazone.fi
www.toimintatodellisuus.com

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Jämsä

Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 JÄMSÄ

Jämsän Paintball on keskellä Suomea toimiva värikuulavarustevuokraamo, joka järjestää kaikkea värikuulaan liittyvää. Kehutuilla kentillämme on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia huomattavasti tavallisia pelikenttiä enemmän. Majoitus onnistuu Himoksen laskettelukeskuksen mökeissä, joten pelaamisen ja iltamenojen yhdistäminen mukavaksi viikonlopuksi kaveriporukalla onnistuu hienosti. On kyseessä sitten polttarit, muut juhlat tai vain tarve päästä vähäksi aikaa eroon arjen murheista kavereiden kanssa, niin Jämsästä löytyy poikkeukselliset puitteet.

Monenlaisia kenttiä
Meiltä löytyy asiakseen paintball-käyttöön rakennettu, yli 30 rakennuksen kaupunki, jossa on myös linja- ja henkilöautoja. Lisäksi pelaamaan pääsee kahdella metsäkentällä sekä Kuivurilla, jossa on yhdistettynä Vaja sekä noin sadasta muovikontista rakennettu kenttä. Uusimpana kenttänä ilmatäytteisistä suojista kasattava SupAir-kenttä, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen silloin kun halutaan että katsojat näkevät hyvin kaikki tapahtumat. Kokonaisuutena kenttäkeskuksemme on jokseenkin ainutlaatuinen Suomessa, pelikäytössä on tällä hetkellä noin 12 hehtaarin alue. Katso kuvia ja videoita kotisivuiltamme.

Yritystapahtumat
Värikuulapelien ehdoilla kehitetty alueemme mahdollistaa myös suuremman kokoluokan yritystapahtumien järjestämisen, kalustoa riittää omasta takaa 150 hengen tarpeisiin ja tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lisää. Jos haette erityisen mieleenpainuvaa asiakastilaisuutta, niin normaalien pelivälineiden lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia tehosteita ammattilaisten järjestäminä sekä miehistönkuljetukseen tarkoitetun amfibioajoneuvon, jollaisia ei tule ihan heti vastaan. Soita ja kysy tarjousta.

Vuokravarusteina käytämme Tippmannin laadukkaiksi ja luotettaviksi havaittuja välineitä, joista valtaosa on Custom Pro-mallia, joissa on vakiomallia pidempi tarkkuuspiippu. Ponneaineena on käytössä sekä paineilmaa että hiilidioksidia sen mukaan mikä tilanteeseen parhaiten sopii.

HUOM! Meillä pelaaminen onnistuu myös talvella kunnollisen, lämmitetyn taukorakennuksen ansiosta, jossa niin pelaajat kuin varusteetkin pääsevät hengähtämään pelitauoilla. Kylmänä aikana pelataan luonnollisesti myös talvikuulilla.

Yhteystiedot:
www.jamsanpaintball.fi
Sähköposti: anssi@jamsanpaintball.fi
Varaukset: 040-501 5551

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Kangasniemi

Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 JÄMSÄ

Jämsän Paintball on keskellä Suomea toimiva värikuulavarustevuokraamo, joka järjestää kaikkea värikuulaan liittyvää. Kehutuilla kentillämme on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia huomattavasti tavallisia pelikenttiä enemmän. Majoitus onnistuu Himoksen laskettelukeskuksen mökeissä, joten pelaamisen ja iltamenojen yhdistäminen mukavaksi viikonlopuksi kaveriporukalla onnistuu hienosti. On kyseessä sitten polttarit, muut juhlat tai vain tarve päästä vähäksi aikaa eroon arjen murheista kavereiden kanssa, niin Jämsästä löytyy poikkeukselliset puitteet.

Monenlaisia kenttiä
Meiltä löytyy asiakseen paintball-käyttöön rakennettu, yli 30 rakennuksen kaupunki, jossa on myös linja- ja henkilöautoja. Lisäksi pelaamaan pääsee kahdella metsäkentällä sekä Kuivurilla, jossa on yhdistettynä Vaja sekä noin sadasta muovikontista rakennettu kenttä. Uusimpana kenttänä ilmatäytteisistä suojista kasattava SupAir-kenttä, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen silloin kun halutaan että katsojat näkevät hyvin kaikki tapahtumat. Kokonaisuutena kenttäkeskuksemme on jokseenkin ainutlaatuinen Suomessa, pelikäytössä on tällä hetkellä noin 12 hehtaarin alue. Katso kuvia ja videoita kotisivuiltamme.

Yritystapahtumat
Värikuulapelien ehdoilla kehitetty alueemme mahdollistaa myös suuremman kokoluokan yritystapahtumien järjestämisen, kalustoa riittää omasta takaa 150 hengen tarpeisiin ja tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lisää. Jos haette erityisen mieleenpainuvaa asiakastilaisuutta, niin normaalien pelivälineiden lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia tehosteita ammattilaisten järjestäminä sekä miehistönkuljetukseen tarkoitetun amfibioajoneuvon, jollaisia ei tule ihan heti vastaan. Soita ja kysy tarjousta.

Vuokravarusteina käytämme Tippmannin laadukkaiksi ja luotettaviksi havaittuja välineitä, joista valtaosa on Custom Pro-mallia, joissa on vakiomallia pidempi tarkkuuspiippu. Ponneaineena on käytössä sekä paineilmaa että hiilidioksidia sen mukaan mikä tilanteeseen parhaiten sopii.

HUOM! Meillä pelaaminen onnistuu myös talvella kunnollisen, lämmitetyn taukorakennuksen ansiosta, jossa niin pelaajat kuin varusteetkin pääsevät hengähtämään pelitauoilla. Kylmänä aikana pelataan luonnollisesti myös talvikuulilla.

Yhteystiedot:
www.jamsanpaintball.fi
Sähköposti: anssi@jamsanpaintball.fi
Varaukset: 040-501 5551

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Kaustinen

Kotikatsomo
Ristirannankatu 8
67100 KOKKOLA

Järjestämme pelit Keski-Pohjanmaalla aina Uudestakaarlepyystä Kalajoelle asti. Toimipisteemme sijaitsee Kokkolassa. Paintball aseiden vuokraus ja pelitilaisuudet. Sopimuksen mukaan myös ruokailut, sauna ja kuljetukset.

Käytössä pelialue, JOSSA TAUKOTILA JA MAKKARANPAISTO MAHDOLLISUUS. Pelit myös asiakkaan järjestämällä alueella. UUSI PELIALUE LOMAKYLÄ SELJESISSÄ, N.30 KILSAA KOKKOLASTA. SIELLÄ MAHDOLLISUUS SAUNAAN, PALJUUN, RUOKAILUUN YMS. KÄYTÖSSÄ HYVÄ SUP-AIR KENTTÄ!

Värikuulien myynti ja ilmapullojen täyttö.

Parhaiten tavoittaa puhelinnumerosta 050-5522522/Kaitsu
Tai E-mail info@kotikatsomot.fi

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Keuruu

Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 JÄMSÄ

Jämsän Paintball on keskellä Suomea toimiva värikuulavarustevuokraamo, joka järjestää kaikkea värikuulaan liittyvää. Meille kannattaa tulla kauempaakin, kehutuilla kentillämme on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia huomattavasti tavallisia pelikenttiä enemmän. Majoitus onnistuu Himoksen laskettelukeskuksen mökeissä, joten pelaamisen ja iltamenojen yhdistäminen mukavaksi viikonlopuksi kaveriporukalla onnistuu hienosti. On kyseessä sitten polttarit, muut juhlat tai vain tarve päästä vähäksi aikaa eroon arjen murheista kavereiden kanssa, niin Jämsästä löytyy poikkeukselliset puitteet.

Monenlaisia kenttiä
Meiltä löytyy asiakseen paintball-käyttöön rakennettu, yli 30 rakennuksen kaupunki, jossa on myös linja- ja henkilöautoja. Lisäksi pelaamaan pääsee kahdella metsäkentällä sekä Kuivurilla, jossa on yhdistettynä Vaja sekä noin sadasta muovikontista rakennettu kenttä. Uusimpana kenttänä ilmatäytteisistä suojista kasattava SupAir-kenttä, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen silloin kun halutaan että katsojat näkevät hyvin kaikki tapahtumat. Kokonaisuutena kenttäkeskuksemme on jokseenkin ainutlaatuinen Suomessa, pelikäytössä on tällä hetkellä noin 12 hehtaarin alue. Katso kuvia ja videoita kotisivuiltamme.

Yritystapahtumat
Värikuulapelien ehdoilla kehitetty alueemme mahdollistaa myös suuremman kokoluokan yritystapahtumien järjestämisen, kalustoa riittää omasta takaa 150 hengen tarpeisiin ja tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lisää. Jos haette erityisen mieleenpainuvaa asiakastilaisuutta, niin normaalien pelivälineiden lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia tehosteita ammattilaisten järjestäminä sekä miehistönkuljetukseen tarkoitetun amfibioajoneuvon, jollaisia ei tule ihan heti vastaan. Soita ja kysy tarjousta.

Vuokravarusteina käytämme Tippmannin laadukkaiksi ja luotettaviksi havaittuja välineitä, joista valtaosa on Custom Pro-mallia, joissa on vakiomallia pidempi tarkkuuspiippu. Ponneaineena on käytössä sekä paineilmaa että hiilidioksidia sen mukaan mikä tilanteeseen parhaiten sopii.

HUOM! Meillä pelaaminen onnistuu myös talvella kunnollisen, lämmitetyn taukorakennuksen ansiosta, jossa niin pelaajat kuin varusteetkin pääsevät hengähtämään pelitauoilla. Kylmänä aikana pelataan luonnollisesti myös talvikuulilla.

Yhteystiedot:
www.jamsanpaintball.fi
Sähköposti: anssi@jamsanpaintball.fi
Varaukset: 040-501 5551

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Kokkola / Karleby

Kotikatsomo
Ristirannankatu 8
67100 KOKKOLA

Järjestämme pelit Keski-Pohjanmaalla aina Uudestakaarlepyystä Kalajoelle asti. Toimipisteemme sijaitsee Kokkolassa. Paintball aseiden vuokraus ja pelitilaisuudet. Sopimuksen mukaan myös ruokailut, sauna ja kuljetukset.

Käytössä pelialue, JOSSA TAUKOTILA JA MAKKARANPAISTO MAHDOLLISUUS. Pelit myös asiakkaan järjestämällä alueella. UUSI PELIALUE LOMAKYLÄ SELJESISSÄ, N.30 KILSAA KOKKOLASTA. SIELLÄ MAHDOLLISUUS SAUNAAN, PALJUUN, RUOKAILUUN YMS. KÄYTÖSSÄ HYVÄ SUP-AIR KENTTÄ!

Värikuulien myynti ja ilmapullojen täyttö.

Parhaiten tavoittaa puhelinnumerosta 050-5522522/Kaitsu
Tai E-mail info@kotikatsomot.fi

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot koko maa:
Vuokrapakettien toimitukset koko valtakunnan alueelle
Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Kuusamo
Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Lahti

Aamurusko
Salmintie 51
15460 Mäkelä
(15 km Lahdesta Vierumäen suuntaan)

AAMURUSKO, VIIHTYISÄÄN VAPAA-AIKAAN

Kaudelle 2015 vuokrattavana laadukkaat paintball varusteet.
Kun järjestät pelit kaveriporukallesi, saat oman pelipakettisi vuokralle veloituksetta!

Peruspaketti sisältää:
-Tippmann 98/Tippmann FT-12 puoliautomaatti merkkain piipputulpalla
-Paineilmapullo 0,8l
-Maski
-SA- maastopuku/Maastohaalari
-Kaulasuoja
-Hanskat
-250 kuulaa

Lisäksi:
-Lisäkuulat
-Bulkkivyöt
-Radiopuhelimet
-Kuomuperäkärry
-Ruokatarjoilut
-Ohjatut pelit
-Seikkailutoimintaa (melontaa, kiipeilyä ja laskeutumista)

Nouto, palautus ja mahdollinen toimitus asiakkaan omalle pelipaikalle sovittavissa 24/7.
Vuokrattavana myös metsäpelikenttä, jonka yhteydessä laavu ja nuotiopaikka taukopaikaksi.
Pyydä tarjous ohjatusta pelitapahtumasta yrityksille ja polttariporukoille.
Aamuruskossa voit kokea myös muita elämyksiä. Kysy tarjousta värikuulapelien lisäksi myös melonnasta ja köysitominnasta.

Aamurusko, viihtyisään vapaa-aikaan!
Salmintie 51
15460 Mäkelä (15 km Lahdesta Vierumäen suuntaan)

Tiedustelut ja varaukset:
varaus@viihdyvapaalla.fi
Puh. 044-3062200 (arkisin kello 16 jälkeen)
Lisätietoja:
www.viihdyvapaalla.fi

Energiahalli
Ilmarisentie 3 A
15200 Lahti

Vuokraamme Paintball aseita ja varusteita
Aseemme ovat puoliautomaatteja joita huollamme ja uusimme jatkuvasti. Aina kun vuokraat aseesi meiltä sisältyy pakettiin 1-3 vara-asetta jotka annetaan ilman piippua, tämä varmistaa sen ettei kukaan joudu lopettamaan pelaamista aseiden toimivuuden johdosta.

- maskit (uusittu kevät 2005)
- Pullot 12oz ja 20oz
- maastopukuja
- pelikenttä joka kannattaa varata hyvissä ajoin. On maksuton aseiden vuokrauksen yhteydessä.

Järjestämme erilaisia yritys/polttaritapahtumia jolloin Teidän ei tarvi tulla kuin paikalle ja ohjaajamme hoitaa loput.

Energiahalli
Megazone
044 054 2006

Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 JÄMSÄ

Jämsän Paintball on keskellä Suomea toimiva värikuulavarustevuokraamo, joka järjestää kaikkea värikuulaan liittyvää. Meille kannattaa tulla kauempaakin, kehutuilla kentillämme on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia huomattavasti tavallisia pelikenttiä enemmän. Majoitus onnistuu Himoksen laskettelukeskuksen mökeissä, joten pelaamisen ja iltamenojen yhdistäminen mukavaksi viikonlopuksi kaveriporukalla onnistuu hienosti. On kyseessä sitten polttarit, muut juhlat tai vain tarve päästä vähäksi aikaa eroon arjen murheista kavereiden kanssa, niin Jämsästä löytyy poikkeukselliset puitteet.

Monenlaisia kenttiä
Meiltä löytyy asiakseen paintball-käyttöön rakennettu, yli 30 rakennuksen kaupunki, jossa on myös linja- ja henkilöautoja. Lisäksi pelaamaan pääsee kahdella metsäkentällä sekä Kuivurilla, jossa on yhdistettynä Vaja sekä noin sadasta muovikontista rakennettu kenttä. Uusimpana kenttänä ilmatäytteisistä suojista kasattava SupAir-kenttä, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen silloin kun halutaan että katsojat näkevät hyvin kaikki tapahtumat. Kokonaisuutena kenttäkeskuksemme on jokseenkin ainutlaatuinen Suomessa, pelikäytössä on tällä hetkellä noin 12 hehtaarin alue. Katso kuvia ja videoita kotisivuiltamme.

Yritystapahtumat
Värikuulapelien ehdoilla kehitetty alueemme mahdollistaa myös suuremman kokoluokan yritystapahtumien järjestämisen, kalustoa riittää omasta takaa 150 hengen tarpeisiin ja tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lisää. Jos haette erityisen mieleenpainuvaa asiakastilaisuutta, niin normaalien pelivälineiden lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia tehosteita ammattilaisten järjestäminä sekä miehistönkuljetukseen tarkoitetun amfibioajoneuvon, jollaisia ei tule ihan heti vastaan. Soita ja kysy tarjousta.

Vuokravarusteina käytämme Tippmannin laadukkaiksi ja luotettaviksi havaittuja välineitä, joista valtaosa on Custom Pro-mallia, joissa on vakiomallia pidempi tarkkuuspiippu. Ponneaineena on käytössä sekä paineilmaa että hiilidioksidia sen mukaan mikä tilanteeseen parhaiten sopii.

HUOM! Meillä pelaaminen onnistuu myös talvella kunnollisen, lämmitetyn taukorakennuksen ansiosta, jossa niin pelaajat kuin varusteetkin pääsevät hengähtämään pelitauoilla. Kylmänä aikana pelataan luonnollisesti myös talvikuulilla.

Yhteystiedot:
www.jamsanpaintball.fi
Sähköposti: anssi@jamsanpaintball.fi
Varaukset: 040-501 5551

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Mikkeli

Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 JÄMSÄ

Jämsän Paintball on keskellä Suomea toimiva värikuulavarustevuokraamo, joka järjestää kaikkea värikuulaan liittyvää. Meille kannattaa tulla kauempaakin, kehutuilla kentillämme on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia huomattavasti tavallisia pelikenttiä enemmän. Majoitus onnistuu Himoksen laskettelukeskuksen mökeissä, joten pelaamisen ja iltamenojen yhdistäminen mukavaksi viikonlopuksi kaveriporukalla onnistuu hienosti. On kyseessä sitten polttarit, muut juhlat tai vain tarve päästä vähäksi aikaa eroon arjen murheista kavereiden kanssa, niin Jämsästä löytyy poikkeukselliset puitteet.

Monenlaisia kenttiä
Meiltä löytyy asiakseen paintball-käyttöön rakennettu, yli 30 rakennuksen kaupunki, jossa on myös linja- ja henkilöautoja. Lisäksi pelaamaan pääsee kahdella metsäkentällä sekä Kuivurilla, jossa on yhdistettynä Vaja sekä noin sadasta muovikontista rakennettu kenttä. Uusimpana kenttänä ilmatäytteisistä suojista kasattava SupAir-kenttä, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen silloin kun halutaan että katsojat näkevät hyvin kaikki tapahtumat. Kokonaisuutena kenttäkeskuksemme on jokseenkin ainutlaatuinen Suomessa, pelikäytössä on tällä hetkellä noin 12 hehtaarin alue. Katso kuvia ja videoita kotisivuiltamme.

Yritystapahtumat
Värikuulapelien ehdoilla kehitetty alueemme mahdollistaa myös suuremman kokoluokan yritystapahtumien järjestämisen, kalustoa riittää omasta takaa 150 hengen tarpeisiin ja tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lisää. Jos haette erityisen mieleenpainuvaa asiakastilaisuutta, niin normaalien pelivälineiden lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia tehosteita ammattilaisten järjestäminä sekä miehistönkuljetukseen tarkoitetun amfibioajoneuvon, jollaisia ei tule ihan heti vastaan. Soita ja kysy tarjousta.

Vuokravarusteina käytämme Tippmannin laadukkaiksi ja luotettaviksi havaittuja välineitä, joista valtaosa on Custom Pro-mallia, joissa on vakiomallia pidempi tarkkuuspiippu. Ponneaineena on käytössä sekä paineilmaa että hiilidioksidia sen mukaan mikä tilanteeseen parhaiten sopii.

HUOM! Meillä pelaaminen onnistuu myös talvella kunnollisen, lämmitetyn taukorakennuksen ansiosta, jossa niin pelaajat kuin varusteetkin pääsevät hengähtämään pelitauoilla. Kylmänä aikana pelataan luonnollisesti myös talvikuulilla.

Yhteystiedot:
www.jamsanpaintball.fi
Sähköposti: anssi@jamsanpaintball.fi
Varaukset: 040-501 5551

Xon Puisto
Visulahdentie 1
50180 Mikkeli

Xon-puisto sijaitsee n. 5 km etäisyydellä Mikkelin keskustasta. Löydät meidät Visulahden matkailukeskuksen yhteydestä viitostien varrelta. Tarjoamme todella laadukkaat olosuhteet paintball-peleihin oheispalveluineen. Elämyspuistostamme löytyy mm. kaksi uuden karheaa kilpakenttää tasaisella nurmialustalla ja suojaverkoituksella varustettuna. Alueelle on rakentumassa myös laajempi kaupunki /metsäkenttä.

Majoitukset, saunat, ruokailut ja kokoust löytyvät kivenheiton päästä Visulahden matkailukeskuksen puolelta. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia paketteja sisältäen aktiviteetit ja ja oheispalvelut niin suurille kuin pienillekkin ryhmille. Katso lisää verkkosivuiltamme!

Paintball-varusteiden ulosvuokraus on kauttamme helppoa. Vuokrakalustomme koostuu laadukkaista ja varmatoimisista Tippman-puoliautomaattimerkkaimista. Maskit ovat tuplalinsseillä huurtumisen estämiseksi ja ponneaineena käytämme paineilmaa, joka mahdollistaa pelit aina -10 asteen keleilläkin.

Xon-puisto on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen elämyspalveluja tarjoava yritys. Alueeltamme löytyy paintball-kenttien lisäksi mm. moottoripuisto, jossa karting-rata, mönkijöitä, ja mopoja. Lisäksi alueella on Extreme-laitepiha Benji / Katapultti-hyppytorneineen sekä ympärivuotiset mönkijäsafarit ja talvisin moottorikelkkasafarit. Puistomme on erityisen suosittu kohde polttari-, synttäri- ja yritysryhmien keskuudessa. Katso lisää verkkosivuiltamme!

www.xonpuisto.com
tilaukset@xonpuisto.com
0400 100 101

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Oulu

Paint'em
Hankintatie 6
90420 OULU

Oulun kaupunkialueella välinevuokraukset ovat noudettavissa huoltopisteistämme Metsokankaalta tai Höyhtyältä. Voimme toimittaa välineet + varusteet pelialueellemme Oulunsalon Myllymetsään tai sovittuun osoitteeseen. Vuokraamme hyväkuntoisia Tippman 98 puoliautomaatti värikuula-aseita varusteineen + maskeineen sekä suojahaalareita. Myös pumpputoimisia merkkaimia on saatavissa.

Järjestämme paintball pelitilaisuuksia yrityksille, polttareihin, syntymäpäiville tai muuten vaan erilaisille ryhmille.

Pelaajiemme käytössä on rakennettu ja rajattu metsäpelialueemme Oulunsalon Myllymetsässä (Osoite: Myllymetsäntie 51 + metsäpolkua pitkin 70 m) aivan lentokentän vieressä, vain 14 km Oulun keskustasta. Pelialueemme käytöstä emme veloita erikseen niiltä pelaajaryhmiltä, joiden kanssa on sovittu käyttöoikeusaika ja jotka käyttävät meidän välineitä ja tarvikkeita. Värikuulien ja paintball-välineiden kuljetukset hoidamme sovittaessa pelialueellemme ja muutoinkin Oulun alueella.

Lisätietoja/varaukset:
www.paintem.fi
info@paintem.fi
p. 040 7373 272

Triblegames
Kukkulantie 166
90910 Kontio

Vuokrataan värikuulapelit ja -vehkeet omatoimiseen tai ohjattuun pelaamiseen. Käytössä kaksi hyvää pelikenttää.

Lisää infoa sivuiltamme www.triblegames.com tai numerosta 040-5806992.

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Paimio
Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Pietarsaari / Jakobstad

Kotikatsomo
Ristirannankatu 8
67100 KOKKOLA

Järjestämme pelit Keski-Pohjanmaalla aina Uudestakaarlepyystä Kalajoelle asti. Toimipisteemme sijaitsee Kokkolassa. Paintball aseiden vuokraus ja pelitilaisuudet. Sopimuksen mukaan myös ruokailut, sauna ja kuljetukset.

Käytössä pelialue, JOSSA TAUKOTILA JA MAKKARANPAISTO MAHDOLLISUUS. Pelit myös asiakkaan järjestämällä alueella. UUSI PELIALUE LOMAKYLÄ SELJESISSÄ, N.30 KILSAA KOKKOLASTA. SIELLÄ MAHDOLLISUUS SAUNAAN, PALJUUN, RUOKAILUUN YMS. KÄYTÖSSÄ HYVÄ SUP-AIR KENTTÄ!

Värikuulien myynti ja ilmapullojen täyttö.

Parhaiten tavoittaa puhelinnumerosta 050-5522522/Kaitsu
Tai E-mail info@kotikatsomot.fi

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Porvoo

Ultimate Concept
Timpurinkuja 2B
06151 Porvoo

Paintball-aseiden ja -varusteiden vuokrausta 10 vuoden vuokrauskokemuksella.

Vuokraamme:

- Tippmann 98-puoliautomaatteja
- suojamaskeja
- hiilidioksidi- / paineilmapulloja
- maastohaalareita

Vuokrapaketit sisältävät aina:
Aseen, loaderin, 12/20 Oz kaasupullon tai ilmapullon ja suojamaskin.
Lisäksi saatavana suojahaalareita.

Järjestämme myös ohjattuja pelejä, jotka sisältävät:
- puoliautomaatti värikuula-aseet
- loaderit, kaasut/ilman
- suojamaskit
- suojahaalarit
- värikuulat
- pelikentän
- osaavan ohjauksen/tuomaroinnin

Vuokrapelaajille tarjoamme 2 pelikenttää, jotka sijaitsevat Askolassa ja Porvoossa.

Yhteystiedot:
www.ultimateconcept.net
uc(ät)ultimateconcept.net
Markku 040 5506762

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot:
Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen)

Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 JÄMSÄ

Jämsän Paintball on keskellä Suomea toimiva värikuulavarustevuokraamo, joka järjestää kaikkea värikuulaan liittyvää. Meille kannattaa tulla kauempaakin, kehutuilla kentillämme on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia huomattavasti tavallisia pelikenttiä enemmän. Majoitus onnistuu Himoksen laskettelukeskuksen mökeissä, joten pelaamisen ja iltamenojen yhdistäminen mukavaksi viikonlopuksi kaveriporukalla onnistuu hienosti. On kyseessä sitten polttarit, muut juhlat tai vain tarve päästä vähäksi aikaa eroon arjen murheista kavereiden kanssa, niin Jämsästä löytyy poikkeukselliset puitteet.

Monenlaisia kenttiä
Meiltä löytyy asiakseen paintball-käyttöön rakennettu, yli 30 rakennuksen kaupunki, jossa on myös linja- ja henkilöautoja. Lisäksi pelaamaan pääsee kahdella metsäkentällä sekä Kuivurilla, jossa on yhdistettynä Vaja sekä noin sadasta muovikontista rakennettu kenttä. Uusimpana kenttänä ilmatäytteisistä suojista kasattava SupAir-kenttä, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen silloin kun halutaan että katsojat näkevät hyvin kaikki tapahtumat. Kokonaisuutena kenttäkeskuksemme on jokseenkin ainutlaatuinen Suomessa, pelikäytössä on tällä hetkellä noin 12 hehtaarin alue. Katso kuvia ja videoita kotisivuiltamme.

Yritystapahtumat
Värikuulapelien ehdoilla kehitetty alueemme mahdollistaa myös suuremman kokoluokan yritystapahtumien järjestämisen, kalustoa riittää omasta takaa 150 hengen tarpeisiin ja tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lisää. Jos haette erityisen mieleenpainuvaa asiakastilaisuutta, niin normaalien pelivälineiden lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia tehosteita ammattilaisten järjestäminä sekä miehistönkuljetukseen tarkoitetun amfibioajoneuvon, jollaisia ei tule ihan heti vastaan. Soita ja kysy tarjousta.

Vuokravarusteina käytämme Tippmannin laadukkaiksi ja luotettaviksi havaittuja välineitä, joista valtaosa on Custom Pro-mallia, joissa on vakiomallia pidempi tarkkuuspiippu. Ponneaineena on käytössä sekä paineilmaa että hiilidioksidia sen mukaan mikä tilanteeseen parhaiten sopii.

HUOM! Meillä pelaaminen onnistuu myös talvella kunnollisen, lämmitetyn taukorakennuksen ansiosta, jossa niin pelaajat kuin varusteetkin pääsevät hengähtämään pelitauoilla. Kylmänä aikana pelataan luonnollisesti myös talvikuulilla.

Yhteystiedot:
www.jamsanpaintball.fi
Sähköposti: anssi@jamsanpaintball.fi
Varaukset: 040-501 5551

Kartano Games
Koikyläntie 101
08680 Lohja

Lohjalla 30 min Helsingin keskustasta. Meillä paintballkentät jossa voi käyttää savuja ja paintballkranaatteja, vuokraus ja ohjaus. Vuokrasaunat ja -mökit ja tapahtumien järjestäminen.

http://kartanogames.fi/
https://www.facebook.com/KartanoGames

info@kartanogames.fi
040 1977 495 | 0400 800983
Koikyläntie 101, 08680 Lohja

Pro Games Oy
Evitskogintie 101
Kirkkonummi

Vuokraamme Tippman c98 puoliautomaatteja varusteineen.
Kalustomme laatuun ja kuntoon kiinnitämme erityistä huomiota.
Paineilmatoimiset aseet takaavat luotettavamman toiminnan loppusyksystä ja talvikaudella.
Liikkeestämme löydät myös kaikki mitä paintball pelaamiseen tarvitset.
Myydään laadukkaat Tomahawk väripallot.
Toimimme myös tapahtuma järjestäjänä teidän osoittamalla paikalla.

Pelipuisto Kirkkonummi (vain 25 min Helsingistä).
Pelipuistomme on todella luotu paintball tapahtumia varten.

  • 3 metsäkenttää
  • Vauhdikas Sub-air pelikenttä
  • Lämmin pukuhuone ja sauna
  • Mahdollisuus ruokailuun; Grillikatos ja aito lapinkota.
    Lapinkodassa kotakeittiö, käytössä myös ammatti kokki.
  • Isommille ryhmille juhlateltta
Tervetuloa nauttimaan pelipuistoomme ja viettämään vauhdikasta virkistyspäivää paintballin parissa.

www.progames.fi
Puh: 040 413 3652

Paintball Sissos Oy
Itäinen vaihdekuja 8
00220 HELSINKI

Varustevuokraus

Vuokrattavana Tippmann'98 puoliautomaatti värikuula-aseita oheisvarusteineen.
Kalustomme on erittäin hyväkuntoista ja kiinnitämme kaluston laatuun ja huoltoon erityistä huomiota. Asepakettimme koostuu normaalisti seuraavasti: Tippmann'98 puoliautomaatti, lipas, paineilmapullo seka V-Force suojamaski lipalla.
Uudet ThermoCure-linssit takaavat etta maskit eivät huurru juuri ollenkaan!
Paineilmatoimiset aseet takaavat luotettavamman toiminnan loppusyksystä ja talvikaudella.

Lisämaksusta pakettiin voi liittää haalarit. Lisäpaineilma kuulien oston mukaan VELOITUKSETTA. Yli 8 paketin vuokraukset sisältävät myös aina seuraavat tarvikkeet: vara-aseen, varapullon mahdollisiin vikatilanteisiin, puhdistuspuikon, huurteenestoaineen, käsinauhat pelaajien merkkaamiseen, 2 lippua, roskapussin, käsipyyhkeen osumien puhdistamiseen ja talouspaperia maskien pyyhkimiseen. Kaikki tarvikkeet on pakattu asiallisesti varusteiden kuljettamiseen suunniteltuihin laatikoihin ja laukkuihin.

Tarvittaessa pystymme järjestämään varusteet isollekin porukalle. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä laadukkaat aseemme ovat erittäin suosittuja.
Varaukset: helsinki@sissos.com, 010-3877880.

Lisätietoja: www.paintballsissos.fi/paintball_vuokraus

Sissos Arena

Pääkaupunkiseudun paras ulkopelikenttä kehä-III sisäpuolella!

Sissos Arenalla järjestämme tapahtumat yritys- polttari-, opiskelija- ja kaveriporukoille avaimet käteen periaatteella. Tapahtuma sisältää kaiken tarvittavan pelaamiseen, niin varusteet, kuulat kuin pelien vetämisen. Voit osallistua yksin tai kaverin kanssa myös suosittuihin Walk-in peleihimme.

Sissos Arenalta löydät mm.

- 3 ulkopelikenttää - Pukutilat - Puucee - Suojatun huoltoalueen

Lisätietoja: www.paintballsissos.fi/sissosarena

Varaukset: arena@sissos.fi, 010-3877881.

Paintball Bunkkeri

Uusi nopeatempoinen pelikenttä Helsingin keskustassa. Sisäpelihallissa pääset pelaamaan myös talvella, ulkona vallitsevista sääoloista välittämättä! Tervetuloa!!

Paintball Bunkkeri tarjoaa unohtumattoman elämyskokemuksen Suomen suurimmassa paintballhallissa. Tarjoamme teille paintballpelejä nopeatempoisella Sup air -sisäpaintball radalla sekä myös muita elämyspalveluita, Pohjoismaiden suurimman paintball-tavaratalon laajan varustevalikoiman sekä kioskimme palvelut. Meillä voit viettää vauhdikkaan parituntisen tai vaikka kokopäivän erilaisista aktiviteeteistä nauttien.Sissosarenalla järjestämme tapahtumat yritys- polttari-, opiskelija- ja kaveriporukoille avaimet käteen periaatteella. Tapahtuma sisältää kaiken tarvittavan pelaamiseen, niin varusteet, kuulat kuin pelien vetämisen. Voit osallistua yksin tai kaverin kanssa myös suosittuihin Walk-in peleihimme.

Olemme avoinna ympäri vuoden, myös kesällä.

Lisätietoja: www.paintballsissos.fi/bunkkeri

Varaukset: helsinki@sissos.com, 010-3877880.

Vauhtifarmi
Suonojantie 200
01860 Perttula

Vauhtifarmi on erittäin suosittu pelipaikka Nurmijärvellä. Järjestämme polttari-, synttäri- ja yritystapahtumia läpi vuoden. Polttareiden lisäksi Vauhtifarmin palvelut sopivat mainiosti yritysten tyhy/tyky päiville. Meillä käyvät maksuvälineenä Smartum, Virike, TYKY- liikunta- ja kuntoilusetelit.

Farmillamme on kolme paintball pelikenttää joista kaksi on pellolla ja yksi metsän siimeksessä. Peltokentällä on armeijan Zil maastokuorma-autoja, vartiotorneja etc. Metsäkentän erinomainen kumpuileva maasto mahdollistaa taktisen pelaamisen. Meillä on oma kuulahuolto ja paineilmakompura joten ilma ja kuulat eivät koskaan pääse loppumaan. Pelin alussa on aina briiffaus, joten uudet pelaajat pääsevät turvallisesti peliin mukaan. Tapahtumat saa halutessa myös valvottuina.

Lisävarusteena meiltä löytyy pupuasu päivänsankarille, sniper varusteet tosipelaajille, savuja etc.. Huonon kelin varalle meiltä löytyy 50kpl miltec sadeviittoja ja kumisaappaita sekä huurtumattomia maskeja.

Farmilla on omat pukuhuoneet miehille ja naisille sekä kesäisin myös lämpimät suihkut ilman eri veloitusta. Farmilta löytyvät myös vesivessat ja grillauspaikkoja. Virvoitusjuomia voi ostaa farmin kiskalta. Voitte tuoda myös omat juomat mukananne. Alue ei ole anniskelualuetta.

Kauttamme onnistuvat myös erittäin suositut varjoliitolennätykset, army-rata, 170m vaijeriliuku, jousiammunta, sauna + majoitus ja ruokailut.

Vauhtifarmi sijaitsee Nurmijärvellä, vain 30 min ajomatkan päässä Helsingistä ja Hyvinkäältä. Tervetuloa!

www.vauhtifarmi.fi
info@vauhtifarmi.fi
040-5122005

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Raasepori

KD Adventure
Vanha Antskointie 12
10480 Antskog

KD Adventure järjestää Paintball varusteiden vuokrausta sekä ohjattuja metsäkenttä pelejä eteläuusimaalla. Toimintaan kuuluu myös Ratsastusta, Kalliolaskeutumista, Tulikävelyä, Elämyscatering ja paljon muuta joten yrityksemme voi tarjota teille täydellisen kokonaisuuden Viihde ja Vapaapäiville!

We can organize the program in English!
Vi ordnar även programmen på Svenska!

Yhteystiedot:
Kalle Dönsberg
kalle@kdadventure.com
0405116837

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Rovaniemi

Speedball Games Ky
Puolapolku 15
96500 ROVANIEMI

Vauhdikkaat värikuulapelit Rovaniemellä omalla kentällämme Vennivaarasssa tai asiakkaan valitsemassa paikassa. Edulliset pelit myös Pellon lähialueilla.

Pelit lajia itsekkin harrastavien pelinvetäjien vetämänä tai voit myös vuokrata välineet omatoimiseen pelaamiseen.

Meillä käytössä myös subair-suojat (ilmatäytteiset) jotka mahdollistavat pelit vaikka keskelle peltoa.

Järjestämme myös kaikille avoimia värikuulapelejä.

Merkkaimina valittavissa puoliautomaattiset tai sähkötoimiset

Varaa peli jo tänään.

www.speedballgames.com
sbg@speedballgames.com
p. 045 310 8586

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Salo

Silver River & Silver Seikkailu
Heinojantie 69
21490 Marttila

Järjestämme värikuulapelejä ja vuokraamme värikuula-aseita Marttilassa. Meiltä on Saloon n. 25 km ja Turkuun n. 35 km. Välineet ovat uusia ja laadukkaita Tippman puoliautomaattiaseita, huurtumattomat maskit ja korkeatasoiset pelikuulat. Järjestettyihin peleihin kuuluvat automaattisesti myös haalarit, hihanauhat jne. Pelikentät uudistamme vuosittain.

Yrityksille, polttariporukoille tms. tarjoamme myös täyden palvelun virkistyspäiviä yli 15 vuoden kokemuksella. Päivään voi lisäksi kuulua esim. jousiammuntaa, kiipeilyä, seikkailuohjelmia, melontaa jne. Pelin jälkeen käytössä ovat tietenkin saunat uintimahdollisuudella. Iltapalan tai päivällisen voi tilata meiltä tai grillata/valmistaa itse.

Tutustu tarkemmin:
www.silverriver.fi

Tiedustelut ja tilaukset
Silver River & Silver Seikkailu
p. 050-5568920
silver@nic.fi

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Sievi

Louekeskus
Louekalliontie
85410 SIEVI

Louekalliolla Sievin suurimman tunturin juurella järjestämme pelit joko pelikentällä tai tunturissa. Myös Paintball aseiden vuokraus ja pelitilaisuudet muualla. Sopimuksen mukaan myös ruokailut ja sauna Louekeskuksen päärakennuksessa.

Kari Niemi 044 5026902
kari.niemi@louekeskus.fi
www.louekeskus.fi

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Sodankylä
Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Tampere

Hohtopaintball
Jäähallinraitti 3
33540 Tampere

(Tampere Areena,
Kaatopaikka-
hohtokeilahallin
viereinen tila)

Tästä eteenpäin paintin pelaaminen ei voi olla helpompaa! Tsekkaa mitä hohto toi sisäpainttiin lisää ja varaa pelireissu kaveriporukallesi.

Sijaintimme Kalevassa hohtokeilaradan viereisissä tiloissa (kaljahanat käytössä!) mahtavin kulkuyhteyksin tekevät pelireissun järjestämisen todella helpoksi!

Hohtopaintball pähkinänkuoressa:
- UV-hohtavat sisäpainttikuulat eivät sotke ja niitä on rajattomasti
- Aina optimikeli, sisällä kaupunkitaisteluradalla
- Reaaliaikaisesti pisteitä laskevat liivit takaavat kaikille saman pituiset kierrokset
- Keilahallin lisäpalvelut käytössäsi: Baari, Hohtokeilaus, Tilaussauna, Biljardi ja Kokoustilat

www.hohtopaintball.fi

Meiltä myös ulkopaintball-välineet ja paljon muuta:
www.toimintapelit.fi

Jämsän paintball
Alhojärventie 79
42100 JÄMSÄ

Jämsän Paintball on keskellä Suomea toimiva värikuulavarustevuokraamo, joka järjestää kaikkea värikuulaan liittyvää. Meille kannattaa tulla kauempaakin, kehutuilla kentillämme on valinnanvaraa ja mahdollisuuksia huomattavasti tavallisia pelikenttiä enemmän. Majoitus onnistuu Himoksen laskettelukeskuksen mökeissä, joten pelaamisen ja iltamenojen yhdistäminen mukavaksi viikonlopuksi kaveriporukalla onnistuu hienosti. On kyseessä sitten polttarit, muut juhlat tai vain tarve päästä vähäksi aikaa eroon arjen murheista kavereiden kanssa, niin Jämsästä löytyy poikkeukselliset puitteet.

Monenlaisia kenttiä
Meiltä löytyy asiakseen paintball-käyttöön rakennettu, yli 30 rakennuksen kaupunki, jossa on myös linja- ja henkilöautoja. Lisäksi pelaamaan pääsee kahdella metsäkentällä sekä Kuivurilla, jossa on yhdistettynä Vaja sekä noin sadasta muovikontista rakennettu kenttä. Uusimpana kenttänä ilmatäytteisistä suojista kasattava SupAir-kenttä, joka soveltuu erinomaisesti pelaamiseen silloin kun halutaan että katsojat näkevät hyvin kaikki tapahtumat. Kokonaisuutena kenttäkeskuksemme on jokseenkin ainutlaatuinen Suomessa, pelikäytössä on tällä hetkellä noin 12 hehtaarin alue. Katso kuvia ja videoita kotisivuiltamme.

Yritystapahtumat
Värikuulapelien ehdoilla kehitetty alueemme mahdollistaa myös suuremman kokoluokan yritystapahtumien järjestämisen, kalustoa riittää omasta takaa 150 hengen tarpeisiin ja tarpeen mukaan pystymme järjestämään myös lisää. Jos haette erityisen mieleenpainuvaa asiakastilaisuutta, niin normaalien pelivälineiden lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia tehosteita ammattilaisten järjestäminä sekä miehistönkuljetukseen tarkoitetun amfibioajoneuvon, jollaisia ei tule ihan heti vastaan. Soita ja kysy tarjousta.

Vuokravarusteina käytämme Tippmannin laadukkaiksi ja luotettaviksi havaittuja välineitä, joista valtaosa on Custom Pro-mallia, joissa on vakiomallia pidempi tarkkuuspiippu. Ponneaineena on käytössä sekä paineilmaa että hiilidioksidia sen mukaan mikä tilanteeseen parhaiten sopii.

HUOM! Meillä pelaaminen onnistuu myös talvella kunnollisen, lämmitetyn taukorakennuksen ansiosta, jossa niin pelaajat kuin varusteetkin pääsevät hengähtämään pelitauoilla. Kylmänä aikana pelataan luonnollisesti myös talvikuulilla.

Yhteystiedot:
www.jamsanpaintball.fi
Sähköposti: anssi@jamsanpaintball.fi
Varaukset: 040-501 5551

Kolmen Sports Ky
Tampereentie 356

Kolmen Sports on värikuulapelin veteraaneja joka panostaa asiakaspalveluun. Kattavan kokemuksemme ansiosta järjestämme sujuvasti niin yritysten vapaa-ajan vietot kuin kaveripiirin polttaritkin. Hintamme sisältää niin ohjauksen kuin pelialueenkin lähellä Tampereen keskustaa.

Meiltä saat värikuulatapahtuman lisäksi päivään muutakin viihdettä. Valikoimissamme on mm jousiammuntaa, sumopainia, Zorbing ja RC-autokisoja.

www.kolmensports.com
0400-838 900 (24h)

Megazone Tampere
Keskustori, Siperian
liikekeskuksen pohjakerros
(sisäänkäynti Frenckelinaukiolta)

Tampereen ydinkeskustasta käsin vuokraamme ja järjestämme värikuulapelejä varmatoimisilla puoliautomaatti-aseilla. Panostamme paljon ohjattuihin tapahtumiin joko omilla kentillämme tai asiakkaan maastossa. Kysy siis tarjous tapahtumasta, jonne sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle ja pelit voivat alkaa.

Perinteisen paintballin lisäksi tarjousta kannattaa kysyä myös:

Meiltä ainoana Pirkanmaalla myös ulkolasersimulaatio. Ulkolaserit ovat siviiliversiot armeijan käyttämistä TAS-taistelusimulaatiolaitteista. Kivuttomuus ja jopa 70metrin kantomatka sekä oikean aseen tarkkuus! Koska laserit eivät sotke tai riko, niin pelialue voi olla melkein missä vain ja perheen nuorimmatkin voivat osallistua pelaamiseen.

Kun sää on huono ja laser-pelit eivät ole mieleen niin tutustu vauhdikkaaseen sisällä pelattavaan uutuuspeliin: www.hohtopaintball.fi

Lisätietoja kaikista palveluistamme:

www.toimintapelit.fi
Sami 040 7088113
sami (at) toimintapelit.fi

Suomen Tapahtumatuotanto Oy
Toiviontie 1
33920 Pirkkala

Vuokraamme paintball-välineitä omatoimiseen käyttöön suoraan varastoltamme. Koko kalustomme on Tippmann 98-puoliautomaatteja.
Vkloppupaketti kesällä pe-ma 35,- / hlö.

Vuokrapakettiin kuuluu aseiden lisäksi
kaasupullo 20 unssia
suojamaski
maastohaalari
250 kuulaa / hlö.

Varusteiden vuokraus:
050 3637 260
varasto@finnevent.fi

Vuokrauksen lisäksi järjestämme kokonaisvaltaisia pelitapahtumia omalla kentällä Elämyslaarissa, Ylöjärvellä, 20 km Tampereen keskustasta. Kokonaisuuteen kuuluu itse pelin lisäksi rantasauna kylpypaljulla sekä ruokailut. Myymme ainoastaan kokonaisuuksia, emme toimintoja erillisinä. Muita aktiviteettimahdollisuuksia Elämyslaarissa on mm. mönkijäsafari, nopeuskisa kaivurilla, ammuntarasti erilaisilla tarkkuusaseilla, ratsastus sekä talvella jäärata-ajot takavetoisilla Bemareilla. Kokonaisuudet kesäaikana max 30 hengelle, talvella 2013-2014 kapasiteetti nousee 50 henkeen.

Elämyslaarin kokonaisuudet
0500 722458
marco@finnevent.fi

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Turku

Suomen Huvilupa Oy
Hallimestarinkatu 23 D
20780 Kaarina

*Olipa kyseessä sitten polttarit, synttärit, yrityksen virkistyspäivä tai peliä ihan vain huvin vuoksi, Huvilupa tarjoaa lyömättömät puitteet värikuulapeleihin. Huviluvan henkilökunnalla on yli 10 vuoden kokemusta paintballin pelaamisesta ja se näkyy myös palvelun tasossa ja asiantuntemuksessa.

*Varustevuokraamomme sijaitsee Turussa, ja taisteluareenamme Piikkiössä ja Kaarinassa Piispanristillä vain kivenheiton päässä Turun keskustasta.*

*Vuokraamostamme saat tarvitsemasi laadukkaat ja hyväkuntoiset varusteet, ja niitä löytyy yli sadalle hengelle. Käytämme uusia ja hyväkuntoisia Tippmann 98 C merkkaimia, ja saatavilla on myös huurtumattomia maskeja. Maastopuku kuuluu kaikkiin vuokrapaketteihin.*

*Suosittu ulkotaisteluareenamme sijaitsee kätevästi aivan Helsingin moottoritien varrella. Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen ryhmällesi. Areenalle mahtuu useita ryhmiä yhtä aikaa. Saat varusteet saapuessasi areenalle. Pelit ovat pääsääntöisesti ohjattuja, mutta halutessasi voitte pelata ilman ohjaajaakin. Käytössä on taukopaikka, johon voit halutessasi tilata myös ruokaa. Lisäksi otamme pelin tiimellyksessä vauhdikkaita valokuvia, joista saat mainion muiston hauskasta pelipäivästä.*

*Kaarinaan Piispanristille avattu suuri ja suosittu 1500:n neliön sisäpelihallimme kaupunkisotateemalla, äänentoistolla ja erikoisefekteillä tarjoaa upeat puitteet paintballin pelaamiseen ympäri vuoden. Myös hallissamme käytössänne on taukotila keskellä tapahtumia.*

*Huvilupa on kokenut tapahtumajärjestäjä, jonka asiakaspalveluun voit luottaa. Valmiit paketit takaavat onnistuneet polttarit, synttärit ja yritystapahtumat. Tervetuloa kokemaan vauhdikkaita pelielämyksiä!*

*Tarkemmat tiedot, ajankohtaiset tarjoukset ja mukaansatempaavat pelikuvat löydät osoitteesta www.huvilupa.fi
Varaukset ja tiedustelut numerosta 040 8211 930. huvilupa@huvilupa.fi *

Löydät meidät myös Facebookista: www.facebook.com/huvilupa

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Urjala

Valajärven Kartano
Kartanontie 50
31860 Tursa

Tarjoamme järjestettyjä paintball tapahtumia. Voimme räätälöitä tapahtuman juuri teidän tarpeisiin sopivaksi, meiltä löytyvät kaikki tarvittavat varusteet pelaamiseen. Järjestämme tapahtumia 4-16 hengelle. Toimintaa polttareihin, työ- ja kaveriporukoiden rientoihin.

Mahdollisuus vuokrata myös majoitus pelialueen lähistöltä. Hinnat alkaen 35 eur / henkilö. Lisätietoja: info@valajarvenkartano.fi / 0401820253.

Sivun alkuun
Paintball- ja värikuulavuokraamot: Vuokatti

GoVuokatti
Vuokatinhovintie 15
88610 Vuokatti

GoVuokatti on ohjelmapalvelutoimintaan keskittynyt yritys, joka tuottaa monipuolisia ohjelmia pääasiassa Vuokatin ympäristössä. GoVuokatin palvelut sopivat niin yksityisille kuin yrityksillekkin. Tuotantoomme kuuluu esimerkiksi tapahtumatuotanto, ryhmä- ja yritystapahtumat, metsästys, kalastus, erilaisten harrastusvälineiden vuokraus sekä paintball.

Paintballkalustona yrityksellämme on hyväkuntoinen paineilmalla toimiva puoliautomaattikalusto. Kalustoa löytyy tarvittaessa jopa 50 hengen ryhmille. Pelikenttiä yrityksellä on käytössä useampia. Pelaamaan pääsee Vuokatissa Vuokatinhovin Paintball -areenalla, Vuolijoella Onnelan matkailumaatilalla sekä Camp Puikkokosken tai Cross Country Rommakon metsäpelikentillä.

Vuokravälineillä pelit voi järjestää maanomistajan luvalla asiakkaan valitsemassa paikassa. GoVuokatti toteuttaa laadukkaat ohjatut paintballtapahtumat tarvittavilla oheispalveluilla. Välineiden vuokraus tapahtuu Vuokatinhovin toimitiloista käsin. Tarvittaessa vuokrakalusto toimitetaan sopimuksen mukaan myös Kajaaniin ilman lisäveloitusta.

Kalustoomme kuuluu lisäksi Sub Air -esteet siirrettäviä pelikenttiä varten.

GoVuokatti
Vuokatinhovintie 15, 88610 Vuokatti
044 5599 077
myynti@govuokatti.fi
www.govuokatti.fi

Sivun alkuun
2012   Luonut: Paintball.fi

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot